Masterclass

Masterclass

Paarden schilderen in het Cathelier

Het atelier van Cath, ‘Het Cathelier’ ligt tussen de weilanden waar haar paarden en pony’s grazen. In deze ruimte geeft ze op haar specialiteit paarden schilderen enkele masterclasses.

Masterclass Paard in beweging

Een stevige intensieve kennismaking met paard en acrylverf, voor ervaren schilders

Masterclass van 2,5 a 3 uur.

Een paard is een heel inspirerend, maar niet altijd even gemakkelijk onderwerp om te schilderen of tekenen. In mijn workshop kan ik u op weg helpen met praktische tips om paarden te tekenen, die duidelijk in beweging zijn. We werken met minimaal 4 tot maximaal 8 personen, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht in en rond een atelier, tussen de paarden.

Programma

U kunt zelf beslissen welk dagdeel u wenst. Indeling als volgt: Ontvangst met koffie en thee en uitleg. Beginnen met pastel schetsen op voor geprepareerd doek, een inspirerende achtergrond. Daarna uitwerken met acrylverf. Gezamenlijk het werk nabespreken.

De lokatie

In en rond het atelier van Cath.

Prijsinformatie

Kosten voor deze leerzame uurtjes zijn € 35 p.p. incl. materialen.

Masterclass, paarden als model

Een uitgebreide workshop waarin aandacht is voor anatomie,schetstechnieken, materiaalgebruik en gezelligheid.

Een paard is een heel inspirerend, maar niet altijd even gemakkelijk onderwerp om te schilderen. In deze workshop kan Cath u op weg helpen met praktische tips om paarden te tekenen en te schilderen. We werken met minimaal 4 tot maximaal 6 personen, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht in en rond een atelier, tussen de paarden.
Om 10.00 uur staat de koffie /thee klaar. In de ochtend gaan we schetsen buiten naast de wei of bij minder weer in het atelier waarbij de paarden steeds in zicht blijven. We bekijken nauwkeurig het paard, behandelen beknopt de anatomie en wat van belang is bij het tekenen en schilderen van dit dier.
Na de lunch gaan we in het atelier aan de slag met verf op doek, naar een foto die we s morgens maken van het paard of een foto van je eigen paard. Foto’s wel vooraf naar me toe mailen.

De locatie
In en rond het Cathelier

Duur

Ruim 6 uur

Prijs: € 90,-

.

cathelier