Giclées

Een Giclée is een print van een digitale foto van Cath’s  schilderijen. Deze kunstdruk wordt gemaakt met de allerbeste Epson afdruktechnologie in combinatie met daarvoor ontworpen en gecertificeerd papier van Epson. Het belangrijkste kenmerk is dat een Giclée nagenoeg niet van het origineel te onderscheiden is. Alle details zijn haarscherp te zien en de kleuren zijn waarheidsgetrouw. Dit is te danken aan het productieproces dat, vanaf het fotograferen van het schilderij tot en met het maken van de afdruk, een hoogwaardige combinatie is van ambachtelijke en handmatige fototechniek in combinatie met de meest geavanceerde digitale technieken.

Elke Giclée is gesigneerd, genummerd en voorzien van een certificaat met Epson keurmerk. Slechts een kleine selectie van Cath haar schilderijen is verkrijgbaar als giclée. Om dit product exclusief te houden, worden er slechts van elk werk maximaal 7 giclees uitgegeven.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Giclée, wil je er meer over weten of een giclee zien? Stuur dan n mail naar info@cathdriessen.nl voor het maken van een afspraak.

Geef een antwoord